Profiel

 

FactorGroen is opgericht door Robert Mensink. Robert heeft in de jaren ‘80 de Middelbare Agrarische School in Zenderen en aansluitend de opleiding ‘Groenvoorziening Landschapsverzorging en Recreatie’ in Frederiksoord gevolgd.

In 1989 is hij begonnen als vakbekwaam hovenier en heeft zich opgewerkt tot voorman/werkvoorbereider en later ontwikkeld tot projectleider. Door zijn taak als stagecoördinator kwam hij veelvuldig in aanraking met het onderwijs. Vanwege zijn visie op opleiden werd hij in 2005 gevraagd gastlessen te verzorgen voor AOC Oost Training en Projecten. Daarnaast werkte hij als toezichthouder voor de gemeente Hengelo.

In 2008 heeft Robert een carrièreswitch van bedrijfsleven naar onderwijs gemaakt en is hij fulltime als docent-coach gaan werken in het groene beroepsonderwijs en volwasseneducatie. De laatste jaren was Robert projectleider bij Groeipunt, de commerciële poot van AOC Oost.

In 2012 heeft Robert het bachelor getuigschrift ‘Educatie en kennismanagement Groene Sector’ aan de Stoas Vilentum Hogeschool in Wageningen behaald. Naast de pedagogische en didactische vakken heeft hij zich tijdens de opleiding vooral ook toegelegd op de bedrijfseconomische kant van ondernemingen.
Op deze manier combineert hij een enorme werkervaring met onderwijskundige- en bedrijfsmatige kennis op het gebied van de Groene Sector.

Robert stuurt met drive en passie projecten aan, bewaakt de inhoudelijke processen, waarborgt de kwaliteit en zorgt voor progressie. Hij werkt met plezier samen om uw doelen en projecten te realiseren en beschikt over veel vakinhoudelijke kennis.
Hij is een sparringpartner met een strategisch/operationele visie, kan snel situaties inschatten, trekt graag de kar en werkt resultaatgericht.

Robert is iemand waar je op kan bouwen, een vakman met hart voor het groene vak en oprechte aandacht voor zijn medemens. Integriteit en eerlijkheid komen terug in zijn motto:

“zeggen wat je doet, doen wat je zegt!”

 

Ga naar Competenties