Referenties

Jacco Wisman, MBA
Interimmanager | Organisatieadviseur | Businesscoach
“Robert Mensink is een mensenmens pur sang die de praktische vertaalslag tussen theoretisch onderwijs en de dagelijkse praktijk maakt door alle betrokken partijen in hun waarde te laten. Omdat hij streeft naar het bereiken van de voorafgestelde doelen weet hij draagvlak te creëren bij zowel opdrachtgever als collega’s. De combinatie van groen vakmanschap en mensenkennis maakt hem een betrouwbare partner om zaken mee te doen. Daarnaast is hij gewoon een vriend voor het leven die ik van harte bij u kan aanbevelen.”

Walter van Dijk, Henk Groothuis, Theo Klarenbeek
Stadsdeelbeheerders Hengelo (O)
“Robert heeft zich bezig gehouden met het project ‘Omvormingen en renovaties groen’ in Hengelo Noord. Communicatief gezien was dit een gevoelig en intensief project.
In het project fungeerde Robert als centrale spil tussen de stadsdeelbeheerder, ambtenaren, verschillende groenaannemers en bewoners. Robert heeft hierin zijn goede eigenschappen als helder, duidelijk, consequent, eerlijk, betrouwbaar en vaktechnisch bekwaam goed ingezet.”
“De reden dat Robert specifiek gevraagd is voor dit project heeft hij te danken aan zijn persoonlijke eigenschappen als goede communicatie en inzet. Mede door zijn correcte handelen wordt snel een vertrouwensband opgebouwd met de mensen waar hij mee werkt.”

H. De Witte
Accountmanager Groeipunt
“Robert heeft altijd naar volle tevredenheid gefunctioneerd. Hij is gedreven en consciëntieus met zijn werk bezig. Met de informatie afkomstig uit de intakegesprekken en de coachgesprekken weet hij de deelnemers op maat te bedienen. Coaching wordt door de deelnemers dan ook als plezierig ervaren.”
 
 
 
Ga naar Projecten